Steun het werk van Sijmen en Annelies

Sijmen en Annelies den Hartog leven met hun kinderen Daniel, Benj en Marie in Thailand. In dienst van OMF Nederland en als buitengewoon zendingsarbeiders van de GZB werken zij daar met name als gemeentestichters.

Lees hier meer over het werk van Sijmen en Annelies in Isaan, Thailand. Wilt u hen ondersteunen met een periodieke gift? Graag! Vul dan onderstaand formulier in en/of neem contact op met de zendingscommissie van de Grote Kerk.


Ja, ik wil met een financiële bijdrage het zendingswerk van Sijmen en Annelies den Hartog in Thailand ondersteunen. Ik zeg de volgende bijdrage toe en geef zelf mijn bank daartoe opdracht dit over te maken naar bankrekening NL48RABO0373711867 ten name van Protestantse gemeente Hilversum wijkgemeente Centrum, Project Thailand.

Datum vanaf wanneer u begint met de periodieke ondersteuning van het werk van Sijmen en Annelies den Hartog in Thailand
Vul hier het bedrag in waarop Sijmen en Annelies periodiek mogen rekenen. U kunt uw toezegging op elk gewenst moment wijzigen of stopzetten.
U kiest zelf hoe vaak u bovenstaand bedrag overmaakt.
Naam en voorletters
Formaat: 1111AA
Alleen cijfers invoeren, geen spaties of leestekens.
Op dit mailadres ontvangt u de rondzendbrief van Sijmen en Annelies. U kunt de toezending hiervan op elk gewenst moment stopzetten.