Zending 4e kwartaal

Het project Servië (steun aan diverse activiteiten van ds. Subotin) van het 3e kwartaal van 2017 heeft het mooie bedrag van € 1.317,29 opgebracht. Hartelijk dank voor uw bijdrage! 

Het laatst kwartaal van dit jaar is weer gekozen voor kerkplanting in Thailand. Sijmen en Annelies den Hartog wonen nu al ruim vijf jaar in Thailand, in het district Isaan, in het dorp Manchakhirie.  Sijmen en Annelies hebben drie kinderen: Daniel, Benj en Marie. In hun eigen dorp getuigen Sijmen en Annelies van hun geloof.

Gemeenteleden in actie 
Sijmen: “ Tijdens ons verlof dit jaar hebben we op veel plekken onze visie verteld voor het district Manchakhirie. We willen niet één kerk zien, maar graag meerdere groepen in verschillende delen van het district waar we wonen. Bij elkaar zijn dit 120 dorpen, dus zelfs tien kleine gemeenten zou niet overdreven zijn. Het is waar dat de gemeenteleden alle belangrijke dingen van kerk-zijn onder de knie krijgen, maar het starten van nieuwe groepen is nog een stap verder”. 

       
Wat heeft Jezus in jouw leven gedaan? 
“Om deze visie te delen met onze gemeenteleden zijn we coaching sessies gestart. We komen door de week samen om voor elkaar te bidden, bijbel te lezen en onze vervolg stappen te plannen. Heel concreet komt dit neer op het plannen van waar we heen gaan, hoeveel mensen vertel ik deze week mijn getuigenis of een Bijbelverhaal.”

Helpt u, help jij weer mee om dit mooie werk gaande te houden. Dit kan door een bijdrage in de zendingsbus of met een gift.  Bovenal gedenk dit werk in uw gebeden! Van harte aanbevolen