Nieuws

Oud&Nieuw-bijeenkomst met nieuwe bewoners Hilversum-centrum

Op zaterdagmiddag 19 januari 2019 zijn alle nieuwe bewoners van Hilversum-centrum van harte uitgenodigd voor een Oud&Nieuw-bijeenkomst in de Grote Kerk. 

De bijeenkomst is van 15.00 tot 17.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkbrink en zal bestaan uit een gezellige ontmoeting tussen Oud en Nieuw. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. 

Kerstvieringen

Met Kerst mogen we de komst van de Heere Jezus in deze wereld vieren. Er zijn diverse gelegenheden en vieringen deze maand om hierover na te denken met elkaar.

Komende zaterdag is er 'Open Kerk'. Van 14.00 - 16.00 uur is de kerk open voor iedereen. Van harte welkom!

Op de deze pagina staat een overzicht van alle vieringen. 

HGJB Kerstconferentie

Ben je tussen de 17 en 26 jaar? Dan heb jij geluk!

Dat is namelijk precies de juiste leeftijd voor de HGJB Kerstconferentie. Je vindt er verdieping in je persoonlijke geloof en beleeft er samen met 1000 andere jongeren een geweldige tijd!

Naast de inhoud, is er ook meer dan genoeg ruimte om te ontspannen. Je kunt heerlijk sporten, chillen met je vrienden in je eigen bungalow of juist nieuwe mensen leren kennen in het Grand Café.

Bericht uit Servië

Lieve broers en zussen in Christus,

ik heb nieuws over het kookproject voor de arme mensen en kinderen. Een paar jaar geleden legde God mij in het hart om warme maaltijden te bereiden voor arme mensen. Dit seizoen heb ik gebeden en geluisterd en toen sprak de Heer opnieuw: het is tijd om te starten. 

Lees verder:
https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/bericht-uit-servië

Missionaire acties rondom Kerst

Rond de Kerstdagen zijn er vaak diverse bijeenkomsten waar we de geboorte van de Here Jezus gedenken. Voor ons christenen een belangrijk moment.

God maakt Zijn beloften waar en bracht de Zaligmaker naar deze wereld, zodat er voor iedereen redding in Christus mogelijk is. Kerst is een mooie gelegenheid om ook anderen uit je omgeving uit te nodigen een of meer van die bijeenkomsten bij te wonen. 

Lees verder:
https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/missionaire-acties-rondom-kerst

Jongerenreis Servië 2020

In de zomer van 2020 wordt er opnieuw een werkvakantie naar Servië georganiseerd!

Na de geslaagde reis van 2015 is het de bedoeling dat we ds. Aleksandar Subotin en zijn team weer gaan bijstaan met allerhande werkzaamheden die op dat moment nodig zijn. Denk aan het opknappen van gebouwen, het organiseren van activiteiten voor kinderen etcetera. 

Iets voor jou?

Lees verder:
https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/jongerenreis-servië-2020

Kerst-event op het marktplein

Net als vorig jaar wordt er op Kerstavond, maandag 24 december, weer een ‘Kerst in Hilversum’ event georganiseerd. Vanuit onze gemeente maakt Rien Hoogstrate onderdeel uit van de organisatie.

Kerst in Hilversum is een missionair event, waar alle gemeenteleden een belangrijke rol kunnen vervullen. Dit kan door naar het event te komen en familie, vrienden en kennissen mee te vragen. Maar ook alleen al onze eigen aanwezigheid kan anderen nieuwsgierig maken en ervoor zorgen dat het event nog meer bezoekers trekt. Iedereen van harte welkom dus!

Lees verder: 
https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/kerst-event-op-het-marktplein

ALPHA - ontmoeten, vragen, ontdekken

Op 23 januari 2019 begint er een nieuwe Alpha-cursus in de Grote Kerk van Hilversum voor iedereen die meer wil weten over de zin van het leven en het christelijk geloof.

Meld je aan of kom 23 januari om 19.00 uur langs in de Grote Kerk, Kerkbrink 4.

Voor meer informatie zie: www.grotekerkhilversum.nl/alpha of meld je aan via alpha@grotekerkhilversum.nl

Enquête communicatie in de kerk

Hoe wilt u/jij de informatie van onze kerk ontvangen en waarover moet de berichtgeving gaan? Laat het weten via deze online enquête.