Nieuws

Samen aan Tafel 21 februari

Donderdag 21 februari wordt er gekookt voor mensen die gezellig vinden om samen te eten.

Vorige maand zijn er onder andere heerlijke sudderlapjes geservereerd. Het blijft nog even een verrassing wat er nu op het menu staat. Opgeven kan bij Willy van Loenen tot en met de maandag ervoor. Dan wordt er op u gerekend. 

 

Van harte welkom vanaf 11.30 uur met koffie/thee en wat lekkers. 12 uur beginnen we met een heerlijke 3-gangen maaltijd in zaal 3

sameneten@grotekerkhilversum.nl

 

Viering Heilig Avondmaal

Zondagmorgen 24 februari is er de viering van het Heilig Avondmaal. 's Middags is er de voortzetting en dankzegging van de viering. Er zijn verschillende momenten ter voorbereiding.

De voorbereiding van het Heilig Avondmaal wordt gehouden op zondag 17 februari 

Bericht uit Servië

Geliefden in Jezus, allereerst wil ik jullie heel veel zegen van God wensen voor 2019!

Speciale dank voor iedereen die heeft geholpen bij de winteractie. Heel veel dank, met jullie steun kunnen wij heel veel broeders en zusters te eten geven. Ook hartelijk dank voor jullie steun bij het transport van alle spullen en de kerstgeschenken. Honderd kinderen kregen cadeautjes, ze waren zo blij! Het team dat in december bij ons was en ons hielp bij het vervoeren en uitdelen van de spullen aan mensen in nood wil ik ook speciaal bedanken.

GZB dag Barneveld 16 maart

25 jaar geleden vond er in Bosnië een gruwelijke oorlog plaats. Bij veel Nederlanders staan de beelden van de val van Sebrenica nog scherp op het netvlies.

Naar aanleiding van...

De in het Nederlands vertaalde Nashville Verklaring over homoseksualiteit doet momenteel veel stof opwaaien. Veel kerken en instanties laten van zich horen met een eigen verklaring. Vanuit wijkgemeente Centrum, de Grote Kerk in Hilversum, doen wij dit liever niet.