SchatRijk! op de KinderBijbelKeet-week

Van 20 tot en met 23 augustus rijdt de KinderBijbelKeet weer door Hilversum. In de ochtend staat de Keet bij basisschool de Wilge (Hilversum-Noord) en 's middags bij de Augustinusschool (Kerkelanden). Met de Slotdag sluiten we de week gezamenlijk af.

Het thema is dit jaar 'SchatRijk!'We gaan de kinderen vertellen hoeveel God van hen houdt en dat ze ontzettend kostbaar zijn, een parel in Gods hand. Ieder kind van 4-12 jaar is welkom, ongeacht welke achtergrond. Meedoen kost helemaal niets! Ook is er weer een apart programma voor de oudere kinderen met meer sport & spel.

Dinsdag 20 tot en met donderdag 22 augustus

  • 10.00-12.00 uur bij Basisschool de Wilge, Cornelis Drebbelstraat
  • 14.00-16.00 uur bij de Augustinusschool, Kloosterlaan


Slotdag

  • 9.45-ca.13.30 uur Gymzaal Goudenregenschool, Augustinushof Kerkelanden (inclusief lunch)

Gebed gevraagd

De KinderBijbelKeet heeft ook gebed nodig. We hopen veel kinderen te bereiken met het Evangelie. Niet alleen in Hilversum wordt vakantiebijbelweek gehouden, maar door heel Nederland. Ook de medewerkers hebben kracht en inspiratie nodig. 
Ook is er een gebedskalender beschikbaar om 8 dagen voor de KinderBijbelKeet-week te bidden voor een fijne week met elkaar. Deze staat onderaan deze pagina in PDF bestand.

Meeleven

  • Tijdens de KinderBijbelKeet-week maken de teamleden elke dag een verslag van de belevenissen in de Keet. Deze ook ontvangen? stuur een mailtje naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl
  • Voor dagelijkse blogs en foto's www.kinderbijbelkeet.nl
  • Ook via Facebook worden berichten gedeeld: Kinderbijbelkeet Hilversum

Minikeetjes

De KinderBijbelKeet is gratis voor kinderen, maar er worden wel kosten gemaakt. Bij de uitgangen van de kerk staan er minikeetjes. Een bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Contact

Vragen kunnen gesteld worden aan Paulien of Maria, stuur een mailtje naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl

 

 

 

 

bestand: