SchatRijk! op de KinderBijbelKeet-week

Iedereen heeft schatten. Je kunt bijvoorbeeld steentjes met een bepaalde herinnering verzamelen, of een plant koesteren die nog van je opa is geweest. Ook in diverse musea vind je allemaal schatten: kostbare dingen of zaken waar je van kunt leren. Je doet er inspiratie op en je komt er rijker vandaan. Op je schatten ben je in ieder geval heel zuinig!

Thema KinderBijbelKeet
De komende KinderBijbelKeet-week gaan we met het thema ‘SchatRijk!‘ aan de slag. We mogen de schatten van en over God laten zien. Wie is God in de geschiedenis? Welke grote dingen heeft God gedaan? Hoe kunnen we genieten van alles wat God geeft aan ons? We nemen de kinderen mee in een ‘museum’ vol schatten uit de Bijbel, zodat ze schatrijk van de KinderBijbelKeet-week vandaan komen. Ook vertellen we de kinderen over de grootste ‘Schat’, de Here Jezus. Als je bij Hem en Zijn Rijk hoort, dan ben je SchatRijk!

Meehelpen
Vind je het waardevol om in de laatste week van de vakantie heel veel kinderen kennis te laten maken met de kostbare schatten, dan ben je van harte welkom om mee te helpen. We kunnen vele handen gebruiken, ook in de voorbereidingen. En omdat we ’s middags een ander programma willen houden, kunnen we juist dan ook extra helpers gebruiken. De kinderen die we ’s middags verwachten, hebben vaak een niet-christelijke achtergrond. Het vergt een ander soort aandacht om een relatie te kunnen opbouwen met deze kinderen. Als je meehelpt, zul je merken dat je zelf ook ‘rijker’ uit de KinderBijbelKeet-week komt en dat is een herinnering om te koesteren.

Bidden
We zijn ons ervan bewust dat we de Heilige Geest nodig hebben om deze schatten door te kunnen geven aan de kinderen. Willen jullie hiervoor bidden? Willen jullie ook bidden voor helpende handen, inspiratie en kracht voor de leiding om deze week weer te organiseren?

De week
Noteer vast in je agenda: dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 augustus KinderBijbelKeet-week! Wil je meer informatie over het thema of wil je meehelpen op wat voor manier dan ook, meld je dan even bij Paulien of Maria.

kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl