Samen op vakantie 2017

‘Kleurrijk’ is het thema van de Samen Op Vakantieweek die wordt gehouden van zaterdag 21 oktober tot en met zaterdag 28 oktober 2017 in het Roosevelthuis/Nieuw Hydepark in Doorn.

De vakantieweek is bedoeld voor mensen die vanwege hun leeftijd, gezondheid of persoonlijke situatie niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Ook gasten die gebonden zijn aan een rolstoel en zorg nodig hebben, zijn van harte welkom.

Samen op Vakantieweken zijn vakanties met vooral ‘aandacht’. Persoonlijke zorg aan de gasten staat centraal. Hiervoor zorgt een enthousiaste groep kundige vrijwilligers die zich op alle mogelijke manieren voor de gasten inzet. Ds. Annemieke Parmentier gaat deze week ook weer mee; er is ruimte voor ‘samen kerk zijn’ en voor persoonlijk pastoraal contact.

Het nieuwe Roosevelthuis is vorig jaar in gebruik genomen en heeft alle mogelijke faciliteiten om de gasten goed te kunnen helpen.

De voorbereidingen voor deze week zijn al in volle gang. Heeft u zin om mee te gaan? Neem dan contact op met Ingrid van Doorn of Jans van Loo. Zij geven u graag alle informatie over de mogelijkheden en kosten. Meldt u snel aan, wij kijken uit naar een bijzondere week met u!

Ingrid van Doorn, 06 - 120 357 85
Jans van Loo, 035 - 621 38 29
samenopvakantie@grotekerkhilversum.nl