Refo500 avond: Breng ons samen

We weten het: 500 jaar geleden spijkerde Maarten Luther zijn 95 stellingen op de slotkapel van Wittenberg. Dat heeft veel teweeg gebracht. Het betekende de grondlegging van de Protestantse kerk wereldwijd.

In Hilversum willen we daar samen met andere Protestantse kerken en gemeenten bij stilstaan. We doen dat op zaterdagavond 28 oktober. U komt toch ook?

Rondom het thema ‘Breng ons samen’ overdenken wij wat het verleden ons heeft gebracht, maar ook wat we ervan kunnen leren voor de toekomst. Dit zal worden besproken door ds. W. Moehn en door de heer L. Janse (van Heart Cry, en verbonden aan de Bijbelschool Gospel for Europe te Hilversum).

Ds. W. van ’t Spijker van De Verbinding verzorgt de opening en de sluiting van de avond. Er zal gezongen worden, zowel door uzelf als door twee koren: Edoza onder leiding van David Niemeijer en Immanuel onder leiding van Albert Brasz.

We nodigen u en jou hartelijk uit om deze avond samen met christenen uit andere kerken en gemeenten mee te maken. De avond wordt gehouden in de Grote Kerk en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.