Missionaire acties rondom Kerst

Rond de Kerstdagen zijn er vaak diverse bijeenkomsten waar we de geboorte van de Here Jezus gedenken. Voor ons christenen een belangrijk moment.

God maakt Zijn beloften waar en bracht de Zaligmaker naar deze wereld, zodat er voor iedereen redding in Christus mogelijk is. Kerst is een mooie gelegenheid om ook anderen uit je omgeving uit te nodigen een of meer van die bijeenkomsten bij te wonen. Voor iedereen is er wel iets wat aan kan spreken: samen met de kinderen, of een missionair event op het marktplein, maar ook de diensten op Eerste en Tweede Kerstdag waar de omlijsting met (gemeente)zang en muziek een belangrijke plaats inneemt. Neem vooral anderen mee!

Nieuwe buren
Voor de bijeenkomsten rond Kerst willen we ook de nieuwe buren van de kerk gaan uitnodigen, de mensen die in het afgelopen jaar in nieuwe appartementen vlakbij de Grote Kerk zijn komen wonen. Zij horen ’s zondags ongetwijfeld de kerkklokken luiden. Graag willen we hun een persoonlijke uitnodiging bezorgen.

Daarnaast nodigen we hen uit voor een ontmoeting in de kerk ná de feestdagen, op een zaterdag begin januari. Op het programma staat dan een rondleiding door de kerk, waarbij we zullen vertellen wat er op die plekken gebeurt en wat er wordt geloofd.

Verder is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten rondom een kopje koffie of thee en elkaar zo wat beter leren kennen.

Enkele leden van een Bijbelkring zullen dit in samenwerking met de missionaire commissie organiseren. Maar als er meer gemeenteleden zijn die willen meedoen, dan zou dat heel fijn zijn! Laat het weten aan Jeroen Aarts, 035 - 624 43 12 / mc@grotekerkhilversum.nl .