KinderBijbelKeet 2018: ZOEK HET UIT!

De voorbereidingen voor de KinderBijbelKeet zijn weer in volle gang. Het thema voor dit jaar is “ZOEK HET UIT!”.

Door middel van verhalen, zingen, poppenkast en knutselen, quiz en fysiek spel gaan we de kinderen laten zien wie Jezus nu eigenlijk is en wat Hij allemaal gedaan heeft; dat Hij geneest, Hij redt en Hij de storm stilt.

De KinderBijbelKeet-week is bedoeld voor álle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Als je kinderen kent die niet naar een kerk gaan, breng ze gerust mee! In juli en augustus liggen in de kerk leuke flyers van de KinderBijbelKeet. Neem één of meer flyers mee om jouw vriendje of vriendinnetje persoonlijk uit te nodigen. En opa’s en oma’s, de kleinkinderen kunt u natuurlijk ook even brengen, van harte welkom!

Veranderingen
Dit jaar hebben we naast een gezamenlijk gedeelte een verschillend programma voor kinderen uit de onderbouw en de bovenbouw. De slotdag houden dit jaar voor het eerst niet in de kerk, maar in een gymzaal. We merkten dat er vorig jaar veel moslimkinderen wel naar de Keet kwamen, maar niet naar de slotdag in de kerk. We hopen dat ze op deze manier wel mogen komen en dat we met elkaar een mooie slotdag hebben.

Gebed
Wij beseffen dat we de KinderBijbelKeet niet in eigen kracht kunnen organiseren en houden. Daarom vragen wij om uw gebed in de komende periode. Gebed om de werking van de Heilige Geest tijdens de KinderBijbelKeet in Hilversum en in heel Nederland, dat kinderen mogen horen en ontdekken wie Jezus is en dat medewerkers zegen, kracht en inspiratie krijgen.

Elektrische apparaten
We zijn nog steeds op zoek naar oude elektrische apparaten. Ze moeten nog wel intact zijn, maar hoeven het niet meer te doen. (U krijgt ze niet meer terug.) Inleveren kan bij het kernteam. 

Minikeetjes
We hopen door de KinderBijbelKeet zo’n 90 tot 100 kinderen te bereiken. Zij mogen gratis meedoen, maar er zijn natuurlijk wel kosten verbonden aan deze mooie week. Denk aan het onderhoud van de bouwkeet, de knutselmaterialen etc. Wilt u ook een steentje bijdragen? Half juli staan bij de beide uitgangen van de kerk, Oude Torenstraat en Kerkbrink, weer de bekende minikeetjes waar u uw gift in kunt doen!

Hulp gezocht
We zijn dankbaar dat opnieuw heel veel gemeenteleden hun medewerking hebben toegezegd. Maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken, ook knutselmeiden of -jongens die graag meehelpen bij de bovenbouw kinderen. Dus wil je meehelpen, laat het ons weten.

Meeleven via mail en Facebook
Tijdens de KinderBijbelKeet-week maken de teamleden elke dag een verslag van hun belevenissen. Wilt u meelezen, geef dan uw mailadres door via: kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl. Voor verdere informatie zie ook www.kinderbijbelkeet.nl, en voor de Facebookers onder ons, de KinderBijbelKeet heeft een eigen pagina (zoek naar Kinderbijbelkeet Hilversum). Als deze pagina massaal wordt geliket, dan kunnen we nog meer kinderen bereiken!

Plaats, datum en tijd:

dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus
* 10.00-12.00 uur: Cornelis Drebbelstraat (bij basisschool De Wilge)
* 14.00-16.00 uur: Kloosterlaan (bij de Augustinusschool)

vrijdag 31 augustus Slotdag
* 9.45 -13.15 uur: Gymzaal Goudenregenschool, locatie Kerkelanden, Augustinushof (achter de Augustinusschool)

Het KinderBijbelKeet-kernteam, Paulien Mauritz en Maria den Toom, 06-52 000 392