Kerst-event op het marktplein

Net als vorig jaar wordt er op Kerstavond, maandag 24 december, weer een ‘Kerst in Hilversum’ event georganiseerd. Vanuit onze gemeente maakt Rien Hoogstrate onderdeel uit van de organisatie.

Kerst in Hilversum is een missionair event, waar alle gemeenteleden een belangrijke rol kunnen vervullen. Dit kan door naar het event te komen en familie, vrienden en kennissen mee te vragen. Maar ook alleen al onze eigen aanwezigheid kan anderen nieuwsgierig maken en ervoor zorgen dat het event nog meer bezoekers trekt. Iedereen van harte welkom dus!

Programma
Om 17.00 uur treedt Susanna Fields (Suzanne van der Velde) op met haar band, waarbij het publiek bekende Kerstliederen kan meezingen. Suzanne zal speciaal ook haar aandacht richten op de jongste bezoekers. Via www.kerstinhilversum.net is een knutselwerkje te downloaden waar de kinderen thuis een houder voor een lampje van kunnen maken.

Tijdens de show worden vervolgens op grote led-schermen drie video’s vertoond, waarin de Zandschepper het Kerstverhaal uitbeeldt met zandtekeningen. Het thema voor deze avond is ‘Mary, did you know?’ Dit jaar zal het event op een muzikale manier worden afgesloten met een extra optreden van een gospelband met zangers van ‘The Psalm Project’.

Promotie
Er worden 2000 mensen verwacht, maar we hopen zelfs op een hogere opkomst! Na 5 december zal Kerst in Hilversum worden gepromoot via posters, kaarten om weg te geven, Facebook en een trailer. Alle informatie hiervoor is dan te vinden op de website www.kerstinhilversum.net 

Samenwerking
Om dit evenement te kunnen realiseren helpen meerdere sponsoren mee en werken wij samen met onder andere de gemeente Hilversum, Jesus.net, de Vrij Evangelische Gemeente, de Verbinding, foodhall MOUT en Ben de Wild producties.

 

We hopen op ieders aanwezigheid en bidden om Gods zegen over dit missionaire werk.

Jeroen Aarts, 06 - 526 369 10 / mc@grotekerkhilversum.nl