Kerkelijke activiteiten en het coronavirus

We zijn dankbaar dat er elke zondag twee kerkdiensten gehouden kunnen worden in de Grote Kerk, met inachtneming van de maatregelen vanwege het coronavirus. 

Kerkdiensten op zondag
Klik hier voor meer informatie over het in de kerk bijwonen van een kerkdienst en over de online mogelijkheden om mee te doen.

Zondagsschool en oppasdienst
Elke week is er tijdens de kerkdienst oppasdienst en zondagsschool voor de kinderen, zie grotekerkhilversum.nl/kinderenindekerk

Samen aan tafel
Nu er niet samen gegeten kan worden in de Grote Kerk, heeft het team van Samen aan Tafel de handen ineen geslagen. Wekelijks wordt er een maaltijd klaargemaakt die op donderdagmorgen bij de vaste bezoekers wordt thuisbezorgd. Stelt u ook prijs op een maaltijd of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, geef dit dan door aan Willy van Loenen, sameneten@grotekerkhilversum.nl

Nieuwsbrief
Elke drie weken wordt er op vrijdag/zaterdag een nieuwsbrief verspreid. Gemeenteleden die geen e-mail hebben, krijgen een exemplaar thuisbezorgd. In de nieuwsbrief staat informatie over de kerkdiensten en ook worden er berichten en foto's van gemeenteleden in opgenomen. Want nu we door de maatregelen vanwege het coronavirus beperkt zijn in onze contacten, is het extra fijn om via deze weg met elkaar mee te kunnen leven. Hoe gaat het met je deze weken? Hoe ziet uw leven eruit nu? Wil je iets laten weten of een oproepje doen aan de gemeenteleden? Geef het door via nieuwsbrief@grotekerkhilversum.nl.

Laatste update: 9 juli 2020