Inloophuis Wording zoekt hulp

In het inloophuis Wording aan de Vaartweg in Hilversum komen naast dakloze mensen ook veel thuislozen die hun sociale netwerk en het contact met hun eigen familie zijn kwijtgeraakt.

Elke middag en elke avond wordt aan hen koffie, thee, brood, soep en een luisterend oor geboden. Iedere donderdagavond is er een warme maaltijd. Helaas staan door een tekort aan medewerkers onze bezoekers nogal eens voor een dichte deur, ook nu het winter is.

Wording is daarom hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Misschien iets voor u? U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u wordt ingedeeld. Wanneer u twijfelt u of dit werk iets voor u is, kunt u een aantal keren met ervaren medewerkers meelopen. Wanneer u geïnteresseerd bent in mooi en boeiend werk, neem dan contact op met Jan Blok via info@inloophuis-wording.nl 

Iets lekkers over?
Naast de koffie, thee en soep dat dagelijks wordt geboden, lusten de bezoekers van Inloophuis Wording af en toe best iets extra’s. De feestdagen zijn net achter de rug, familiebijeenkomsten of andere festiviteiten liggen misschien in het verschiet, wellicht dat er bij u wel eens wat lekkers overblijft. Mocht u hierbij aan de bezoekers van het inloophuis willen denken, dan zullen zij u zeer dankbaar zijn en er heerlijk van genieten.

Dus heeft warme of koude gerechten over of iets te snoepen of te snacken? U mag deze, zonder dat u dit vooraf hoeft te melden, komen afgeven bij Inloophuis Wording tijdens de openingstijden. Deze zijn op werkdagen van 14.00-17.00 uur en 19.00-22.00 uur. Op zaterdagen van 14.00-17.00 uur en op zondagen van 12.00-14.00 uur. Adres: Vaartweg 18-20.