Huwelijkscatechese begint week later

De huwelijkscatechese is een weekje uitgesteld. In plaats van vanavond, 18 januari, zal de catechese beginnen op donderdag 25 januari.

Met elkaar trouwen en samen de toekomst in gaan, hoe mooi is dat!

Toch zullen er best momenten zijn dat het even vonkt tussen jullie beiden. Want hoeveel je ook van elkaar houdt en hoe goed jullie ook bij elkaar passen, je bent wel heel verschillend. Dan is het heel fijn als je samen terug kunt grijpen op goede gesprekken en positieve ervaringen die je samen hebt gehad. Zo kun je samen bouwen aan een huwelijk naar Gods wil.

Voor iedereen die in de afgelopen drie jaar is getrouwd en voor stellen die zich voorbereiden op een huwelijk, willen wij starten met huwelijkscatechese. In een positieve en ontspannen sfeer komen allerlei thema’s aan bod zoals de instelling van het huwelijk, goede communicatie, de verantwoordelijkheid van de man c.q. vrouw en seksualiteit binnen het huwelijk. Zo leer je elkaar steeds beter kennen en leg je hopelijk een stevige basis voor je toekomst samen.

De huwelijkscatechese start op donderdag 18 januari 2018 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) bij Jan en Jacqueline van den Boorgert thuis. Stellen die in de afgelopen drie jaar zijn getrouwd en stellen die zich voorbereiden op een huwelijk zijn van harte uitgenodigd.

Wil je je hiervoor aanmelden of er graag wat meer over weten kun je contact met ons opnemen via mailadres: huwelijkscatechese@grotekerkhilversum.nl of 06 - 542 453 88 (mobiel Jacqueline).