Food Kitchen in de kleine Lelie

Op 15 februari is de Food Kitchen van start gegaan in buurthuis De Kleine Lelie. Medewerkers vanuit de drie verschillende christelijke gemeenten Thousand Hills, Vitamine G en de Grote Kerk hebben, samen met mensen van Versa Welzijn die betrokken zijn bij het buurthuis, ruim 20 gasten ontvangen om hen een heerlijke maaltijd aan te bieden.

Deze christelijke gemeenten doen dit vanuit de liefde die zij hebben voor de Here Jezus. De medewerkers laten dat zien door hun handelen, of door een praatje aan tafel, terwijl er ook aan het begin van de maaltijd met alle gasten een aantal verzen uit de Bijbel wordt gelezen en gebeden. Op deze wijze wil ook onze gemeente graag getuige zijn van onze God, ook in de eigen buurt.

Als je interesse hebt om mee te werken, of als je dat liever in je eigen buurt wilt doen, laat het maar weten. Er zijn al andere initiatieven, onder andere van de drie gemeenten van De Verbinding in De Geus en het Erfgooierskwartier, en ook zijn er plannen om dit uit te breiden naar meerdere plaatsen in Hilversum.

Het is een mooie kans om op een laagdrempelige manier contacten of een relatie met mensen uit de buurt op te bouwen en hun iets van de liefde van Christus te laten zien. En als je zelf ook graag mee wilt eten op de genoemde vrijdagavonden in De Kleine Lelie aan de Hilvertsweg (op de derde vrijdag van de maand), dan ben je hartelijk welkom!!

Meer informatie: Jan Duitman, j.duitman53@gmail.com