CHRCH: de app

Het kan bijna niemand ontgaan zijn dat we een nieuwe app hebben: CHRCH! Veel gemeenteleden hebben zich al geregistreerd, maar.....

.....nog lang niet iedereen! Reacties hoe handig deze app is worden al regelmatig gehoord. Het is fijn als zoveel mogelijk gemeenteleden gebruik zouden maken van deze app. 

Het is ook fijn als zo veel mogelijk mensen in de ledenlijst hun eigen foto toevoegen. We zien nu dat veel gemeenteleden al wel geregistreerd zijn, maar nog geen foto hebben toegevoegd. Waarom is juist dat nou zo handig? Nieuwe gemeenteleden leren zo sneller de mensen om hen heen kennen en andersom geldt dat natuurlijk ook. Een gezicht bij een nieuw gemeentelid betekent misschien wel dat we sneller even even kennismaken of elkaar gedag zeggen!

 

Wat zijn dan de voordelen:

  • op deze app kun je alle contactgegevens van de leden vinden 
  • de kerkdiensten van dit jaar zijn allemaal te vinden in de app-agenda
  • binnenkort worden ook alle andere kerkelijke activiteiten aan de agenda toegevoegd
  • via deze app blijf je ook op de van lief en leed in de gemeente
  • je kunt zelf een paar dingen instellen op de app, bijvoorbeeld van welk soort berichten je een notificatie (melding) krijgt als er iets nieuws op staat

Alle gemeenteleden kunnen inloggen op de interne website CHRCH van de Grote Kerk Hilversum. Op 17 augustus is hierover een mail met instructies gestuurd. Hebt u of jij deze mail gemist, geef dan snel uw mailadres door aan Maria of Miranda, dan kan er alsnog een persoonlijke inlogcode worden geregeld.

Lukt het registreren niet of zijn er andere dingen onduidelijk laat het vooral weten.

Maria den Toom, 06-520 003 92 
Miranda Hoff, 06-424 262 06