Betakring

Ook het komend seizoen houden we weer de Bètakring. Deze kring is bedoeld voor mensen die (verder) willen nadenken over de basisprincipes van het christelijk geloof.

Voor de meesten betekent het een vervolg op Alpha, maar deze kring staat ook open voor anderen. In ieder geval hartelijk welkom!

Vier jaar lang behandelen we een ander thema, en daarna beginnen we weer met het eerste thema. We hopen dat mensen dan doorstromen naar een andere Bijbelkring.

Je bent overigens niet verplicht om vier jaar mee te doen. Het komend jaar willen we met elkaar aandacht besteden aan groeien in het christenleven en in het gebed. We doen dat aan de hand van twee boekjes uit de serie ‘De Bijbel beter begrijpen’ over de Psalmen en over Marcus.

Deze kring wordt eens in de veertien dagen gehouden op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur. De eerste avond is op 1 oktober. We beginnen dan om 19.00 uur met een gezellige ontmoetingsavond en een maaltijd bij familie Duitman, Frederik van Eedenlaan 7-C. Wil je graag meedoen, of misschien eerst nog wat meer weten? Neem dan even contact op.

Jan Duitman, 035-624 91 16