Nieuws

Geef voor noodhulp Beiroet

De gevolgen van de verwoestende explosie in Beiroet zijn immens. Vooral de allerarmsten hebben niet de spankracht om dit op te vangen. Libanon herbergt al 1,5 miljoen vluchtelingen op 6,8 miljoen inwoners. Vervolgens kwam daar de pandemie bij en nu deze ramp. 

Gezien de urgentie van het probleem doet de diaconie van de PgH een dringende oproep voor uw financiële steun aan de slachtoffers van de grote explosie in Beiroet. 

Aanmelden gemeentebarbecue

Zaterdag 12 september organiseert de activiteitencommissie van de Grote Kerk een gemeentebarbecue met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden is net als bij de kerkdiensten verplicht en kan via deze link: https://eventix.shop/7kky7k97

KinderBijbelKeet ONLINE vanaf maandag 6 juli

De goodiebags zijn uitgedeeld. Wat een leuke reacties waren er van ouders en kinderen. De KinderBijbelKeet kan beginnen.

Maar op het moment van dit schrijven wordt er nog heel hard gewerkt om alles gereed te maken voor een unieke KinderBijbelKeet-ervaring. We gaan dus echt ONLINE! Wat kun je uit dit soort situaties toch positieve dingen halen. Online gaan betekent dat we misschien wel veel meer kinderen kunnen bereiken. Bij het uitdelen van de goodiebags werd al gezegd dat nichtjes uit een andere provincie misschien wel mee gaan doen. Dat is toch ontzettend leuk?

Lees verder: https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/kinderbijbelkeet-online-vanaf-maand...

Kerkelijke activiteiten en het coronavirus

We zijn dankbaar dat er elke zondag twee kerkdiensten gehouden kunnen worden in de Grote Kerk, met inachtneming van de maatregelen vanwege het coronavirus. 

Kerkdiensten op zondag
Klik hier voor meer informatie over het in de kerk bijwonen van een kerkdienst en over de online mogelijkheden om mee te doen.