Nieuws

Open Kerk zaterdag 31 maart

Op de zaterdag voor Pasen is de Grote Kerk van 14.00-16.00 uur open.

De gastvrouwen en -heren zijn aanwezig en op het orgel worden liederen gespeeld, passend bij de lijdensweken en Pasen.

Hartelijk welkom om even binnen te lopen en te luisteren!

Henny Teeuwissen,  ac@grotekerkhilversum.nl

 

Stille Week 26 tm 31 maart

In de week voorafgaand aan Pasen wordt het lijden en sterven van de Heere Jezus voor deze wereld herdacht. Op iedere avond wordt in een van de deelnemende kerken een vesper gehouden van 19.30 tot 20.00 uur. 

Een mooie gelegenheid om elkaar als broeders en zusters in de verschillende kerken te ontmoeten rond het Evangelie van Jezus Christus. Van harte welkom!

Lees verder: https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/stille-week-26-tm-31-maart

25 maart: Voedselbankactie

Zondag 25 maart 2018 vindt de jaarlijkse voedselbankactie weer plaats. De voedselbank helpt mensen die om diverse redenen niet zelf (meer) in staat zijn om elke dag een simpele maaltijd op tafel te zetten.

Uw hulp is dus zeer welkom! Op zondag 18 maart zal er na de dienst een flyer worden uitgedeeld met daarop de boodschappen die u kunt meenemen.

Lees verder > https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/25-maart-voedselbankactie

Between in actie voor Haïti

Houdt u niet van strijken, is uw tuin toe aan een opknapbeurt of kunt u de verjaardagsvisite niet alleen aan? Dan hebben wij voor u dé oplossing.

Want let op: tienerclub Between komt in actie! Wij komen graag bij u langs om deze of andere klusjes bij u op te knappen! Dit gaan wij doen op vrijdag 6 april van 18.30 uur tot 21.30 uur.

Lees verder https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/between-actie-voor-haïti