Nieuws

Gemeente BBQ 1 september

De activiteitencommissie maakt weer plannen voor de start van het winterseizoen 2018/2019. Gezien de goede ervaringen met een gezamenlijke maaltijd/BBQ beginnen we op zaterdag 1 september met een gemeentebarbecue!

Informatie over de barbecue:
De barbecue vindt plaats op het kerkplein en/of een van de zalen. We beginnen om 17.30 uur met de opening in de kerkzaal. 

Pastoraat in de zomerperiode

Hieronder staat in een overzicht bij wie u terecht kunt voor de afkondigingen en voor al uw berichten van pastorale aard in de zomerperiode. Het betreft de weken 29 tot en met 35.

Lees verder op https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/pastoraat-de-zomerperiode

Samen aan Tafel: 19 juli

Ook in de zomermaanden wordt er in de Grote Kerk een maaltijd bereid voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten.

Op donderdag 19 juli bent u weer van harte welkom. We beginnen met koffie of thee en daarna serveren wij een heerlijk driegangenmenu.

Lees verder op https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/samen-aan-tafel-19-juli

Vacature secretaris CvD

Per 1 september 2018 ontstaat er in het College van Diakenen (CvD) van de Protestantse gemeente te Hilversum (PgH) een vacature voor de functie van secretaris.

De vacaturetekst is te vinden op https://www.protestantshilversum.nl/cvd

KinderBijbelKeet 2018: ZOEK HET UIT!

De voorbereidingen voor de KinderBijbelKeet zijn weer in volle gang. Het thema voor dit jaar is “ZOEK HET UIT!”.

Lees verder op https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/kinderbijbelkeet-2018-zoek-het-uit

Wie is mijn ouderling?

Naar elkaar omzien is iets wat hoort bij de christelijke gemeente. Dat doen we met elkaar, bijvoorbeeld door een berichtje te sturen of iemand te bezoeken wanneer er iets speelt.

Lees verder op https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/wie-mijn-ouderling

De AVG in onze gemeente

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: er is een nieuwe Europese regeling van kracht voor de bescherming van persoonsgegevens. Aan alle kanten worden we bestookt met informati e over nieuwe privacyregels van bedrijven en instellingen.

Lees verder op https://grotekerkhilversum.nl/nieuws/de-avg-onze-gemeente