Leeskring

"Ik zou me graag wat meer bezig willen houden met theologie, maar alleen kom ik daar niet toe." Is deze zin op u of van toepassing, dan is de leeskring echt iets voor u!

De leeskring komt maandelijks bij elkaar op donderdagavond in de pastorie aan de Soestdijkerstraatweg. Aanvang 20.00 uur. 

Op donderdag 21 februari starten we met een nieuw boek: Jan Hoek, Grote God, wij loven U. Doordenken over Gods eigenschappen (Boekencentrum / ISBN 9789023954620).

God is het geheim onder, achter en boven de zichtbare werkelijkheid om ons heen. Leven met God is een tocht door een landschap met hoge toppen en diepe afgronden. Deze tocht wordt mooier naar mate we Hem beter leren kennen. Jan Hoek nodigt de lezer uit om zich meer te verdiepen in wie God nu werkelijk is. Hij zoomt in dit boek op verrassende wijze in op de eigenschappen van God: zijn liefde, goedheid, almacht, heiligheid en eenvoud. Door het hele boek heen schenkt Hoek aandacht aan bijbelse gegevens, historische ontwikkelingen en actuele vragen.

Met stimulerende gespreksvragen om over de opgedane indrukken door te denken en de discussie aan te gaan.

 De volgende avonden zijn gepland in de eerste helft van 2019

  • 21 februari - we lezen hoofdstuk 1: God kennen - een adembenemende reis.
  • 4 april
  • 2 mei
Meedoen?

Zin om mee te lezen? Laat u het dan even weten? Dit kan per mail bij ds. Moehn of telefonisch 035 - 533 87 23.