Kinderbijbelkeet

De Grote kerk is in het bezit van een omgebouwde keetwagen: de KinderBijbelKeet. Deze staat in de laatste week van de zomervakantie in verschillende buurten van Hilversum.

Evangelie
Het programma in de kinderbijbelkeet is erop gericht om de niet-kerkelijke kinderen van Hilversum kennis te laten maken met de God van de bijbel. Gemiddeld bezoeken zo'n 100 verschillende kinderen de kinderbijbelkeet. Veel kinderen zijn 'vaste klant', ze komen elk jaar terug! Vaak alle dagen van de kinderbijbelkeetweek. 

Giften
De kinderbijbelkeet is voor de kinderen helemaal gratis en dat willen we graag zo houden! Maar de kinderbijbelkeet brengt vanzelfsprekend toch de nodige kosten met zich mee. Een financiële bijdrage is daarom erg welkom. U kunt deze overmaken op IBAN NL12INGB0000534759 t.n.v. Wijkgemeente Centrum Ned Herv Gemeente Hilversum, onder vermelding van ‘kinderbijbelkeet’.

Wij zijn ook dit jaar op zoek naar jou!
Heb je een hart voor kinderen? En wil jij met die gave een steentje bijdragen aan de Kinderbijbelkeet? Wij zijn namelijk op zoek naar medewerkers om voor de kinderen in Hilversum een super Kinderbijbelkeet-week te organiseren! 

Je talent wordt onder andere ingezet voor:

  • Voorbereiden van de Kinderbijbelkeet-week;
  • Bedenken van de knutsels;
  • Meedoen in de keet zelf;
  • Helpen op de slotdag.

Enthousiast geworden? Meld je aan bij één van de onderstaande kernteamleden door een mail te sturen naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl

Voor meer informatie en foto's: zie www.kinderbijbelkeet.nl

En op YouTube staat een filmpje om een indruk te krijgen van de kinderbijbelkeet.