Diensten rond het Kerstfeest

Zaterdag 8 december: Open Kerk
De kerk is deze dag open van 14.00-16.00 uur, van harte welkom!

contact: ac@grotekerkhilversum.nl


Donderdag 13 december: Samen aan Tafel 
De maaltijd die geserveerd wordt is uitgebreider dan normaal en tussen de gangen wordt er aandacht besteed aan Advent en Kerst. Om 11.30 uur staat de koffie en thee klaar en rond 12.00 uur begint de maaltijd.  Laat u voor 8 december weten of u komt? Dan wordt er op u gerekend.

Willy van Loenen, 035 - 683 70 73 / sameneten@grotekerkhilversum.nl


Dinsdag 18 december: Seniorenmiddag
Het programma van deze Kerstviering begint om 14.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Ds. Moehn houdt een meditatie en enkele medewerkers verzorgen de gedichten en het Kerstverhaal. Voor degenen die niet meer naar de zondagse diensten kunnen komen, is dit een mooie gelegenheid om met elkaar het Kerstfeest te vieren. U bent allen hartelijk welkom en u kunt gehaald en gebracht worden. Wilt u ons berichten als u komt? Dit met oog op het rijden en de inkopen. We hopen op een gezegende middag.

Onderaan deze pagina staat de liturgie

Chris en Wil Bevelander, 035 - 621 68 26 / 06 - 254 920 68 / senioren@grotekerkhilversum.nl


Zaterdag 22 december
De foto maakt al nieuwsgierig. Mama's en papa's, broer en zus, opa en oma, ooms en tantes, vriendjes en vriendinnetjes, gemeenteleden, belangstellenden, iedereen is van harte uitgenodigd om dit Kerstfeest om 19.00 uur mee te vieren. 

contact: zondagsschool@grotekerkhilversum.nl  

Onderaan deze pagina staat de liturgie

 Maandag 24 december: Kerst in Hilversum-event
Net als vorig jaar wordt er op Kerstavond, maandag 24 december, weer een ‘Kerst in Hilversum’ event georganiseerd. Vanuit onze gemeente maakt Rien Hoogstrate onderdeel uit van de organisatie.

Kerst in Hilversum is een missionair event, waar alle gemeenteleden een belangrijke rol kunnen vervullen. Dit kan door naar het event te komen en familie, vrienden en kennissen mee te vragen. Maar ook alleen al onze eigen aanwezigheid kan anderen nieuwsgierig maken en ervoor zorgen dat het event nog meer bezoekers trekt. Iedereen van harte welkom dus!

zie voor meer informatie het 'laatste nieuws' op deze site of kijk op www.kerstinhilversum.net


Dinsdag 25 december: 1e Kerstdag
Welkom om 10.00 uur bij de traditionele kerkdienst waarin in onze eigen predikant ds. Moehn zal voorgaan. Met medewerking van kinderkoor Yeladim.

Onderaan deze pagina staat de liturgie


Woensdag 26 december: 
Om 10.00 uur is er een dienst in de Grote Kerk. In deze dienst hoopt ds. Moehn een korte overdenking te houden en is er veel ruimte om met elkaar te zingen en te musiceren. Gemeenteleden zetten hun gave in en leveren zo een bijdrage aan deze dienst. Van harte welkom!

Onderaan deze pagina staat de liturgie