Sijmen en Annelies in Thailand

 

Sijmen en Annelies den Hartog leven met hun kinderen Daniel, Benj en Marie in Thailand. In dienst van OMF Nederland en als buitengewoon zendingsarbeiders van de GZB werken zij daar met name als gemeentestichters.

 
Isaan
Sijmen is opgegroeid in Hilversum, waar hij lid was van de Grote Kerk. Samen met zijn vrouw Annelies wil hij graag het Evangelie bekend maken onder de inwoners van de provincie Isaan. In deze provincie in het noordoosten van Thailand wonen 20.000.000 mensen, van wie er slechts 30.000 christen zijn.
 
Meeleven
Wie meer wil weten over het werk en leven van Sijmen en Annelies en hun gezin, kan daarvoor terecht op hun eigen weblog: www.oversea.nl. Daarnaast houden Sijmen en Annelies de gemeenteleden in Hilversum op de hoogte van hun leven en werk in Thailand via een rondzendbrief. Wilt u regelmatig voor hen bidden? Ook stellen zij post of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. erg op prijs!
 
Achterban
Sijmen en Annelies zijn voor hun financiën aangewezen op een achterban die bestaat uit familieleden, vrienden en bekenden. Ook vanuit onze wijkgemeente Centrum willen we graag bijdragen aan dit zendingswerk in Thailand. Wanneer u daarnaast ook op persoonlijke titel wilt participeren, kunt u dat kenbaar maken bij de leden van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Ron van Loenen en Teus den Hartog.
 
Steun de familie Den Hartog
Voor de financiële ondersteuning van Sijmen en Annelies is een speciaal rekeningnummer beschikbaar: NL48RABO0373711867 ten name van Diac. Protestantse Gem. Hilversum inz. Project Thailand. Uw gift is fiscaaal aftrekbaar, zie ANBI.
 
De verjaardagen van de familie Den Hartog zijn:
  • Sijmen: 14 juni
  • Annelies: 24 februari
  • Daniel: 24 oktober (2008)
  • Benj: 20 april (2011)
  • Marie: 22 november (2014)
De contactgegevens van Sijmen en Annelies zijn:
via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of post:
Sijmen en Annelies den Hartog
458 Mu 14   t. SamPhrao
a. Muaeng   c. Udonthani   41000
Thailand