Nieuwsbrief

Elke laatste vrijdag van de maand ontvangen de leden van wijkgemeente Grote Kerk per e-mail een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is voor gemeenteleden ook beschikbaar via de Chrch-app en op zondag liggen er voor mensen zonder internet enkele exemplaren op de schapjes bij de uitgang van de Grote Kerk.

Goed om te weten: vanwege de inhoud die van persoonlijke aard kan zijn, is de nieuwsbrief alleen beschikbaar voor gemeenteleden.

Kopij aanleveren
Via de nieuwsbrief kunnen vragen, mededelingen, oproepjes, lief en leed met elkaar worden gedeeld. Wilt u iets insturen voor de nieuwsbrief? Hebt u de brief gemist en wilt u 'm alsnog ontvangen? Neem daarvoor contact op met Marissa Flipse, eindredacteur van de nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De uiterste inleverdata per nieuwsbrief staan vermeld in de agenda van de Chrch-app. 

Thuisbezorging nieuwsbrief
Gemeenteleden die geen e-mail hebben of er niet zo gemakkelijk mee uit de voeten kunnen én niet naar de kerk (kunnen) komen, krijgen de nieuwsbrief thuisbezorgd. Een bezorggroep van zo'n 40 gemeenteleden is hiervoor beschikbaar. Bij al uw vragen over de bezorging kunt u bellen met Jan Duitman, telefoon 035-6249116 of 06-51423647.