Weer naar de kerk

Iedereen is weer welkom bij de kerkdiensten in de Grote Kerk van Hilversum. Wel even vooraf inschrijven.

NAAR DE KERK
De kerkdiensten in de Grote Kerk starten elke zondag om 10 uur en om 17 uur en zijn toegankelijk voor iedereen die geen gezondheidsklachten heeft. Het maximum aantal bezoekers is gesteld op 150, plus de noodzakelijk aanwezige medewerkers.

  • Vooraf aanmelden is verplicht, en uiteraard gratis. Dit kan vanaf 7 dagen voorafgaand aan de dienst via https://eventix.shop/arrr2483. Mensen zonder internet kunnen zich aanmelden via de scriba Herman van der Klok, telefoon 035-6837830 of 06-52578164.
  • Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er tijdens de dienst van 10 uur zondagsschool in een aparte ruimte. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar is er tijdens alle kerkdiensten oppas aanwezig.

Graag bieden we iedereen, ook de zgn. risicogroepen, de mogelijkheid om de kerkdiensten in de kerk mee te maken. Dit kan alleen als we ons samen aan de getroffen maatregelen houden. Lees daarvoor het gebruiksplan.

ONLINE DE DIENST VOLGEN
Iedereen kan via Kerk TV online meekijken en -luisteren met de kerkdiensten. Hiervoor wordt een livestream uitgezonden via kerkdienstgemist.nl: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1521315/embed

De uitzendingen van de Grote Kerk kunnen ook achteraf worden gevolgd. Deze zijn te vinden op ons kanaal op kerkdienstgemist.nl: https://kerkdienstgemist.nl/stations/202-Hervormde-wijkgemeente-Grote-Kerk-Hilversum

KINDEREN IN DE KERK
Tijdens alle ochtend- en middagdiensten is er voor de kleine kinderen oppas aanwezig. De zaal van de oppasdienst is alleen voor en na dienst toegankelijk via de ingang bij het theehuisje aan de Kerkbrink. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er tijdens de morgendiensten zondagsschool. Ook kinderen van gasten zijn hier welkom. Zij kunnen de kerk betreden via de ingang in de kleine toren aan de Kerkbrink (links naast de hoofdingang). Kinderen die naar de oppasdienst of de zondagsschool gaan hoeven niet vooraf te worden aangemeld. Zij worden ter plekke geregistreerd door de leiding.