Helpen bij inloophuis Wording

Voor inloophuis Wording is het van groot belang dat er voldoende medewerkers zijn om het rooster rond te krijgen. Er zijn heel hard nieuwe medewerkers (gastvrouwen- en heren) nodig.

Wording is in verband met corona lange tijd gesloten geweest, maar sinds enkele weken  weer open, uitsluitend in de middagen. Het verlangen is er om binnenkort ook weer tijdens de avonden open te zijn en daar zijn meer mensen voor nodig.

Het is een mooie taak om op een heel praktische manier iets te mogen doen in het Koninkrijk van God, gewoon er even te zijn voor de gasten, te zorgen voor drinken en wat te eten. En natuurlijk ook een praatje als de gasten dat willen.

Iedereen kan zelf aangeven met welke frequentie je in Wording aanwezig wil zijn. Dat kan een middag of avond in de week zijn, eens in de veertien dagen of eens per maand. Ook is het mogelijk om aan de hand van het rooster gaten daarin op te vullen.

Meer informatie: Teus den Hartog, 0628995030/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.