Reünie zaterdag 18 juni

Zorg dat je deze niet mist: de reünie van de Grote Kerk in Hilversum! Het gaat ervan komen op zaterdagmorgen 18 juni van 10.00 tot 12.00 uur.

Op zaterdagmorgen 18 juni van 10.00 tot 12.00 uur staan de deuren van de Grote Kerk in Hilversum speciaal open voor alle leden en oud-leden en hun gezin. 

Er worden geen persoonlijke uitnodigingen gestuurd, dus noteer alvast de datum en geef het door. Het maakt daarbij niet uit of je een maand, een jaar of misschien al tien of veertig jaar geleden lid was van de kerk. We ontmoeten elkaar op 18 juni graag nog eens in de Grote Kerk.

Aanmelden voor de reünie kan vanaf nu via www.grotekerkhilversum.nl/reunie.

Hebt u wellicht nog foto- of filmmateriaal van kerkelijke activiteiten uit het verleden? Neemt u dat dan mee op 18 juni, of mail het materiaal vooraf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u het digitaal hebt. We zorgen er dan tijdens de reünie voor dat iedereen de oude beelden nog eens terug kan zien!

Ook zijn we op zoek naar mensen die tijdens de reünie een paar minuten muziek zouden willen verzorgen op het kerkorgel, de vleugel of wellicht nog op een andere manier. Dit kun je vermelden op het aanmeldingsformulier, of doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.