Elke steek is liefde

Gehaakte omslagdoeken, gebreide en gehaakte sjaals en mutsen. Kleine dekens en gewone kleding. Winterjassen, kinderkleding, broeken, beddengoed en dameskleding. De afgelopen weken was er de actie ‘Elke steek is liefde’ en die gaat nog even door.

Onlangs startte de kledingbank van de Celebration Church en Buurthuis De Geus een actie om mensen zelf gehaakte en gebreide kleding ter beschikking te stellen. En met succes. Geri Posthumus, lid van De Morgenster zegt hierover: ‘De actie wordt wegens succes geprolongeerd. De kleding voorziet in de wintermaanden enorm in een behoefte. Wij gaan door. En mensen kunnen nu ook kleding brengen die zij niet zelf hebben gemaakt.’

Waar inleveren?
Brei of haak of maak met liefde iets voor een ander. Elke maand is er een uitgifte moment op beide locaties.
Kunt u niet breien of haken maar u wilt wel uw steentje bijdragen, dan is het mogelijk om materialen hiervoor aan te leveren zoals wol of haakkatoen zodat anderen hier weer mee verder kunnen. Met ingang van februari is ook niet zelf gemaakte kleding welkom.


Inleveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Even graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van tevoren.