Lente in de kerk

Maandagavond 14 juni organiseren de Grote Kerk en de Diependaalse kerk samen een toerustingsavond voor gemeenteleden: Lente in de kerk. Spreker is René van Loon, predikant in Rotterdam en auteur van het boek ‘Lente in de kerk’. Hij zocht in de afgelopen jaren de lente op in kerken.

René van Loon zag bloesem in oude gevestigde kerken, bloei in talloze internationale gemeenschappen en nieuwe kerkplanten groeien. In zijn boek geeft hij een impressie van deze nieuwe en hoopvolle bewegingen. René zal deze avond in Hilversum vertellen over zijn boek, ons bemoedigen (missionair zijn heeft zin!) en ons ook aan het nadenken zetten: is er lente in onze kerk? 

Klik hier voor de hand-out van deze avond.

Wil je napraten over deze avond, neem dan contact op met de missionaire commissie van de Grote Kerk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met ds. Willem Nijsse van de Diependaalse kerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Janet Bloemhof: 06-27513456