16+

De Brinkertjes

Leuk dat je op deze site een kijkje neemt bij onze kinderclub de "Brinkertjes". Als je nog nooit bent geweest, hopen we dat je enthousiast raakt en dat je ook eens een keertje bij ons op de club komt kijken. Welkom!

Knutselen en Bijbelverhaal
De Brinkertjes is niet zomaar een kinderclub, het is ook een knutselclub. Op een clubavond zingen we altijd en er wordt een mooi Bijbelverhaal verteld. Maar je snapt het al: er wordt bij de Brinkertjes ook veel geschilderd, gezaagd, gekleid en geknipt. Dus... kom niet in je mooiste kleren! Oh ja, en de laatste avond hebben we een Bingo en natuurlijk is er voor iedereen een prijsje.

De club is een open club. Ook kinderen die geen lid zijn van de Grote Kerk zijn dus van harte welkom. De Brinkertjes is voor schoolkinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderen die lid zijn van onze gemeente, krijgen aan het begin van het clubseizoen een uitnodiging voor de Brinkertjes. Heb je geen uitnodiging gekregen maar ben je wel oud genoeg om mee te doen, dan ben je bij deze uitgenodigd!!

De clubavonden van de Brinkertjes worden altijd gehouden op maandag van 18.30-20.00 uur in de bovenzaal van de Grote Kerk, ingang bij de kleine toren aan d Kerkbrink.

Agenda 2023
2 oktober 2023
16 oktober 2023
30 oktober 2023
13 november 2023
27 november 2023
11 december 2023

Contributie
De kosten van het materiaal voor de knutselwerkjes worden zo laag mogelijk gehouden door bij voorkeur te kiezen voor knutselwerkjes van restmaterialen. Daardoor blijft de contributie laag: € 15,00 per kind, voor het hele seizoen, contant te voldoen op de eerste clubavond.

Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met een van de leidinggevenden van deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!