16+

Knutselclub De Brinkertjes

De Brinkertjes is niet zomaar een kinderclub, het is ook een knutselclub. Op een clubavond zingen we altijd en er wordt een mooi Bijbelverhaal verteld. Maar je snapt het al: er wordt bij de Brinkertjes ook veel geschilderd, gezaagd, gekleid en geknipt. Dus... kom niet in je mooiste kleren! En natuurlijk sluiten we elk jaar FEESTELIJK af. Kortom, wij hebben het altijd heel gezellig.

Op maandagavond
Om de veertien dagen is er een clubavond op maandag van 18.30 tot 20.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkbrink, in het centrum van Hilversum. Op het activiteitenrooster van de kerk kun je zien op welke datum er weer club is (zie www.grotekerkhilversum.nl onderaan de webpagina).

Open voor alle kinderen
De Brinkertjes is voor schoolkinderen van groep 4 tot en met groep 8. Kinderen die lid zijn van de Grote Kerk, krijgen aan het begin van het clubseizoen een uitnodiging voor de Brinkertjes. Heb je geen uitnodiging gekregen maar ben je wel oud genoeg om mee te doen, dan ben je bij deze uitgenodigd! Want de club is een open club. Ook kinderen die geen lid zijn van de Grote Kerk zijn dus van harte welkom. Even vooraf een mailtje is wel handig, dan zorgen wij dat er voldoende knutselmaterialen op voorraad zijn.

Lage contributie
De kosten van het materiaal voor de knutselwerkjes worden zo laag mogelijk gehouden door bij voorkeur te kiezen voor knutselwerkjes van restmaterialen. Daardoor blijft de contributie laag: € 15 per kind voor het hele seizoen, contant te voldoen op je eerste clubavond.

Ook dit jaar clubavonden!
Misschien denk je: zou de club wel doorgaan nu er overal maatregelen zijn tegen verspreiding van het coronavirus? Ja, gelukkig wel! Natuurlijk houden we ons wel aan de hygiënevoorschriften. Zien we je binnenkort?

Leiding: Caroline, Jessica en Arianne
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.