Meedoen en meeluisteren op zondag

Elke zondag zijn er twee kerkdiensten in de Grote Kerk in Hilversum. Aanvang 10 uur en 17 uur. Ook op christelijke feestdagen zijn er kerkdiensten, zie het overzicht op de homepagina

DIENSTEN IN DE KERK EN ONLINE

Tijdens de ochtenddiensten is er voor kinderen van 0-5 jaar oppas aanwezig, ingang theehuisje. Kinderen van 4-12 jaar zijn welkom op de zondagsschool, ingang kleine torentje aan de Kerkbrink.

Zingen
Tijdens de kerkdiensten zingen we alles weer samen.

Overige activiteiten in de Grote Kerk
Met inachtneming van de 1,5-metermaatregel is samenkomen in de kerk weer mogelijk. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen weer samenkomen in de kerk. Neem voor reservering van een zaal en het doorspreken van de bijzonderheden contact op met Jan en Nel Bruggeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46457896 (Nel) of 06-50988195 (Jan).

We volgen uiteraard de landelijk geldende veiligheidsregels. Zie ook het uitgebreide gebruiksplan voor de Grote Kerk: GKH Gebruiksplan versie 6.0 d.d. 29 juni 2021.

Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheden die er weer zijn om samen te komen en vertrouwen op de medewerking en verantwoordelijkheid van alle leden en aanwezigen.