Kerkbrink, het kerkblad van Protestants Hilversum

Abonnement
Kerkbrink wordt gratis verspreid onder de leden van de aangesloten wijkgemeenten. Er wordt jaarlijks een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de ontvangers. Giften voor Kerkbrink kunnen worden overgemaakt naar NL42 FVLB 0699 7424 20 t.n.v. Protestantse gemeente te Hilversum o.v.v. "Kerkbrink". De abonnementenadministratie wordt bijgehouden door het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Loosdrechtseweg 263a in Hilversum, telefoon: 035-6234000.

Een wijkbericht plaatsen
Een deel van het kerkblad is gereserveerd voor de wijkberichten. Deze berichten worden verzorgd door de wijkkerkenraad. Om een wijkbericht of oproep te plaatsen kan de tekst, eventueel aangevuld met een afbeelding, gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let er wel op dat het bericht niet te lang is en taalkundig klopt. 

Een algemeen nieuwsbericht of achtergrondartikel plaatsen
Er wordt ook een deel van het kerkblad gevuld met algemene berichten. Hiervoor is een bovenwijkse redactie aangesteld. Uit onze wijkgemeente is Lenneke van Voorden lid van de kerkbladredactie. Het zou kunnen zijn dat u door haar benaderd wordt om mee te werken aan een artikel voor het kerkblad. Contact kerkbladredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zie ook www.pknhilversum.nl/kerkbrink/