Reünie

Vorig jaar stond ‘ie al gepland maar moest hij op het laatste moment worden afgeblazen. Dit jaar is er een zomerse datum geprikt en worden de eerste voorbereidingen al getroffen om ‘m echt door te laten gaan: de reünie van de Grote Kerk!

Op zaterdagmorgen 18 juni van 10.00 tot 12.00 uur is deze speciale opening van de kerk aan de Hilversumse Kerkbrink, exclusief voor alle leden en oud-leden. Ook hun gezinsleden zijn welkom bij de reünie. Meld je nu aan voor de reünie

Er zullen geen persoonlijke uitnodigingen door ons worden gestuurd; we willen alle leden vragen om hun familie, vrienden en bekenden op deze reünie te wijzen. Het maakt daarbij niet uit of iemand een maand, een jaar of misschien al tien of veertig jaar geleden lid was van de kerk. We ontmoeten ze op 18 juni graag nog eens in de Grote Kerk. Dus meld je aan, noteer de datum en geef het door!

Hebt u wellicht nog foto- of filmmateriaal van kerkelijke activiteiten uit het verleden? Neemt u dat dan mee op 18 juni, of mail het materiaal vooraf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u het digitaal hebt. We zorgen er dan tijdens de reünie voor dat iedereen de oude beelden nog eens terug kan zien!

Ook zijn we op zoek naar mensen die tijdens de reünie een paar minuten muziek zouden willen verzorgen op het kerkorgel, de vleugel of wellicht nog op een andere manier. Dit kun je vermelden op het aanmeldingsformulier, of doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.