Foodkitchen

In buurthuis De Kleine Lelie wordt op elke 3e vrijdagavond van de maand een maaltijd geserveerd voor iedereen die graag samen wil eten en behoefte heeft aan contact met anderen.

Medewerkers vanuit de drie verschillende christelijke gemeenten Celebration Church, Vitamine G en de Grote Kerk hebben, samen met mensen van Versa Welzijn bieden de gasten een heerlijke maaltijd aan. Deze christelijke gemeenten doen dit vanuit de liefde die zij hebben voor de Heere Jezus.

De medewerkers laten dat zien door hun handelen, of door een praatje aan tafel, terwijl er ook aan het begin van de maaltijd met alle gasten een aantal verzen uit de Bijbel wordt gelezen en gebeden. Op deze wijze wil ook onze gemeente graag getuige zijn van onze God, ook in de eigen buurt.

Als je interesse hebt om mee te werken, of als je dat liever in je eigen buurt wilt doen, laat het maar weten. Het is een mooie kans om op een laagdrempelige manier contacten of een relatie met mensen uit de buurt op te bouwen en hun iets van de liefde van Christus te laten zien. En als je zelf ook graag mee wilt eten op de genoemde vrijdagavonden in De Kleine Lelie aan de Hilvertsweg (op de derde vrijdag van de maand), dan ben je hartelijk welkom!!

Contact:  Jan Duitman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.