Beleidsplan 2019-2023 wijkgemeente Grote Kerk

In de kerkenraadsvergadering van 19 december 2018 is het nieuwe beleidsplan 2019-2023 vastgesteld.

Gedurende de jaren 2017 en 2018 is in verschillende werkgroepen aan de hoofdstukken voor het beleidsplan van wijkgemeente Grote Kerk gewerkt. Veel kerkenraads- én gemeenteleden hebben daaraan meegewerkt.

Lichaam van Christus zijn
Het beleidsplan kreeg als titel mee: ‘Gemeente van Jezus Christus – met hart en oog voor elkaar’. Dat is een uitdagende titel. Toch roept Gods Woord ons op om op deze wijze te leven: samen lichaam van Christus zijn, met ieder zijn of haar gaven, die we mogen inzetten ten dienste van elkaar en de mensen om ons heen.

Voornemens
We hopen en bidden dat alle werkzaamheden ten behoeve van het beleidsplan zijn vruchten mogen afwerpen tot eer van onze God. Tijdens de beleidsplanperiode zullen allerlei beleidsvoornemens worden opgepakt en uitgewerkt. Het is fijn als we dat ook weer met elkaar mogen doen. Beleid is niet bedoeld om als een dwangbuis te functioneren. We blijven biddend en in afhankelijkheid van onze God onze weg zoeken. En als dat een bijstelling vraagt van eerder bedachte beleidslijnen, dan is daar ruimte voor.

Contact
Johan van Dongen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.