Kerkdienst: update maatregelen

Aanstaande zondag 29 maart zullen er weer twee kerkdiensten in de Grote Kerk worden gehouden. Na overleg met de burgerlijke overheid is besloten om dit op dezelfde manier te doen als de afgelopen week:

  • Voor de gemeente zal de dienst alleen via Kerkdienst Gemist toegankelijk zijn. Er worden dus geen gemeenteleden toegelaten.
  • Wel zullen er ambtsdragers met hun partners die mee willen en kunnen komen aanwezig zijn in de kerk. Hierbij volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM: zij zijn alleen welkom zolang er geen symptomen van corona zijn.  
  • Er zal geen oppas en ook geen zondagsschool zijn.  

Wij vragen uw gebed voor onder andere de techniek voor het uitzenden van de kerkdiensten, de mensen die ziek zijn, in quarantaine leven, mensen die geïsoleerd zijn van de buitenwereld en de mensen in de zorg.


Meeluisteren met de kerkdiensten kan zondag om 10 uur en om 17 uur via deze link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/202-Hervormde-wijkgemeente-Grote-Kerk-Hilversum

Er worden van de kerkdiensten ook opnamen met beeld en geluid gemaakt. Deze worden uitgezonden via ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/grotekerkhilversum


Laatste update: 28 maart 2020