Sectiekring 3 - Albertus Perkstraat

Sectiekring 3 is de bijbel- en gesprekskring van de (oorspronkelijke) geografische sectie nummer 3.

In principe was deze kring bedoeld voor leden van de gemeente die wonen in sectie 3, de vroegere wijk van ouderling Jan Duitman, maar ondertussen komen er ook heel wat andere gemeenteleden die in de buurt wonen of belangstelling hebben en mee willen doen naar deze kring. Kortom iedereen is hartelijk welkom. Met de aanwezige gemeenteleden wordt een bijbelgedeelte of onderwerp besproken. Vanzelfsprekend is de kringavond tegelijkertijd een mooie gelegenheid voor ontmoeting en contact met andere gemeenteleden.

Seizoen 2019-2020
Dit seizoen sluiten we met alle bijbelkringen van onze wijkgemeente rondom de Grote Kerk aan bij het jaarthema dat door de gehele Protestantse Gemeente Hilversum (PgH) is gekozen: Rondom Jezus.

Op onze kringen doen we dat aan de hand van het boekje van dr. J.A. (Sjaak) van den Berg, Evangelie van Johannes, Een dringend getuigenis, uit de serie Luisteroefeningen.

Aan het eind van het seizoen zal dr. Van den Berg worden uitgenodigd, om met alle bijbelkringen gezamenlijk een afsluitingsavond te hebben.

Onze bijbelkring komt elke tweede donderdag van de maand 's avonds bij elkaar bij de familie Van Loo-Landwaart, Albertus Perkstraat 64. Aanvang 20.00 uur. De eerste keer van dit seizoen zal zijn op 10 oktober 2018.

Contact
Meer informatie is te krijgen via de kringleider van sectiekring 3: