Sectiekring 3 - Albertus Perkstraat

Sectiekring 3 is de bijbel- en gesprekskring van de (oorspronkelijke) geografische sectie nummer 3.

In principe was deze kring bedoeld voor leden van de gemeente die wonen in sectie 3, de vroegere wijk van ouderling Jan Duitman, maar ondertussen komen er ook heel wat andere gemeenteleden die in de buurt wonen of belangstelling hebben en mee willen doen naar deze kring. Kortom iedereen is hartelijk welkom. Met de aanwezige gemeenteleden wordt een bijbelgedeelte of onderwerp besproken. Vanzelfsprekend is de kringavond tegelijkertijd een mooie gelegenheid voor ontmoeting en contact met andere gemeenteleden.

Seizoen 2018-2019
Het komend seizoen bespreken we tot en met december 2018 de gesprekshandleidingen uit het werkboek 6 in het kader van het Focustraject, waar we gemeentebreed met allerlei kringen en verenigingen aan mee doen.
Vanaf januari 2019 behandelen we de laatste vijf hoofdstukken uit het boekje: 'Tegen de stroom in' dat gaat over Samuel.

Onze bijbelkring komt elke tweede donderdag van de maand 's avonds bij elkaar bij de familie Van Loo-Landwaart, Albertus Perkstraat 64. Aanvang 20.00 uur. De eerste keer van dit seizoen zal zijn op 11 oktober 2018.

Contact
Meer informatie is te krijgen via de kringleider van sectiekring 3: