Bijbelstudie met gemeenteleden onderling

Onze gemeente is een gemeente die samenkomt rondom het Woord van God. Dit gebeurt in de diensten op zondag, maar ook op andere dagen van de week. Al enige jaren functioneren er diverse bijbelkringen in onze gemeente.
Bijbellezen
Gemeenteleden van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden zoeken elkaar op om samen de Bijbel te lezen en om met elkaar na te denken en te spreken over de Bijbel, het geloof, geloofsvragen en het leven van alledag.

Meerdere kringen
Er is een breed aanbod van kringen. In de ene kring ligt meer het accent op bijbelstudie, terwijl in een andere kring vooral wordt nagedacht over actuele onderwerpen die ons dagelijks leven raken. Wat in alle kringen gebeurt, is dat gemeenteleden elkaar ontmoeten en op die manier de band met elkaar verdiepen.

Doe mee!
Kortom: een kring bezoeken kan heel verrijkend zijn, zowel voor het geloofsleven als voor het deelnemen in de gemeente. Daarom een hartelijke oproep aan een ieder om deelname aan een kring naar keuze serieus te overwegen. Voor vragen kunt u of kun jij altijd contact zoeken met een van de kringleiders. Graag tot ziens op een van de kringen!

> Zie het linkermenu voor een overzicht van de bijbelkringen