Bètakring - een vervolg op de Alpha-cursus

De Bètaking is opgezet als een vervolg op de Alpha-cursus, maar de kring staat ook open voor anderen, die geinteresseerd zijn in de onderwerpen. Bijbelkennis of ervaring met het Christelijk geloof is niet nodig. Ieder seizoen zijn nieuwe deelnemers welkom!


 

 

Het doel van de Betakring is:

  • op een persoonlijke manier bijbelstudie doen
  • meer kennis krijgen over de Bijbel en het christelijk geloof
  • leren hoe je als christen een relatie met God kunt onderhouden
  • omzien naar elkaar tijdens gezellige avonden
  • het houden van goede gesprekken en respectvolle discussies

Onderwerp
Tijdens het seizoen 2017-2018 bespreken we allerlei aspecten van de Christelijke levensstijl. We doen dit aan de hand van het boekje: De Uitdaging - van een christelijke levensstijl, van Nicky Gumbel.
De Christelijke levensstijl is een stijl die moed en volharding vraagt, een stijl die ontleend is aan de Bergrede van Jezus. Maar het is ook een levensstijl die veel voldoening geeft.

Waar en wanneer?
De kring is circa 1x per twee weken op donderdagavond van 19:45-21:45 uur. Vanaf 19:45 uur staat de koffie klaar. De kring wordt afwisselend bij iemand thuis gehouden. De eerste avond van het seizoen 2017-2018 is op donderdag 28 september 2017 en begint met een gezellige ontmoetingsavond en gezamenlijke maaltijd. Op 12 oktober beginnen we met het programma. De overige data zijn te vinden onder agenda op de website.

Neem voor meer informatie contact op met Jan Duitman, 035 - 624 91 16.