Bètakring - een vervolg op de Alpha

De Bètaking is opgezet als een vervolg op de Alpha-cursus, maar de kring staat ook open voor anderen, die geinteresseerd zijn in de onderwerpen. Bijbelkennis of ervaring met het Christelijk geloof is niet nodig. Ieder seizoen zijn nieuwe deelnemers welkom!

 Het doel van de Betakring is:

  • op een persoonlijke manier bijbelstudie doen
  • meer kennis krijgen over de Bijbel en het christelijk geloof
  • leren hoe je als christen een relatie met God kunt onderhouden
  • omzien naar elkaar tijdens gezellige avonden
  • het houden van goede gesprekken en respectvolle discussies

Onderwerp
Tijdens het seizoen 2019-2020 sluiten we aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk Hilversum: Rondom Jezus. We bespreken het boekje: Jezus beter begrijpen; In het licht van Johannes (geschreven door Niels de Jong).

Aan de hand van dit boekje gaan we meer van Jezus ontdekken. Het daagt ons uit om met Hem bezig te blijven, want Jezus blijft een leven lang boeien.

Waar en wanneer?
De kring is 1x per twee weken op maandagavond van 19:45-21:45 uur. Vanaf 19:45 uur staat de koffie klaar. De kring wordt afwisselend bij iemand thuis gehouden. De eerste avond van het seizoen 2019-2020 is op maandag 30 september 2019 en begint (om 19.00 uur) met een gezellige ontmoetingsavond en gezamenlijke maaltijd. Op 14 oktober beginnen we met het programma. De overige data en de locaties zijn te vinden op de Chrch-app. Of stuur even een mailtje dan informeren we je graag nader.

Neem voor meer informatie contact op met Jan Duitman, betakring@grotekerkhilversum.nl, 035 - 624 91 16.