Meedoen en meeluisteren op zondag

Elke zondag zijn er twee kerkdiensten in de Grote Kerk in Hilversum. Aanvang 10 uur en 17 uur. Ook op christelijke feestdagen zijn er kerkdiensten, zie het overzicht op de homepagina

DIENSTEN IN DE KERK EN ONLINE

*Tijdens de ochtenddiensten is er voor kinderen van 0-5 jaar oppas aanwezig (ingang theehuisje) en kinderen van 4-12 jaar komen samen op de zondagsschool (ingang kleine toren). De gezinsleden van deze kinderen mogen met voorrang reserveren voor de ochtenddienst. Vanaf vrijdag 20.00 uur kunnen de resterende tickets worden gereserveerd door overige leden en belangstellenden.

*Tijdens de middagdiensten is er geen oppas en zondagsschool. De beschikbare tickets kunnen in de
voorafgaande week door iedereen worden gereserveerd.

*Hebt u een ticket gereserveerd maar maakt u er toch geen gebruik van? Geef dit dan even door aan br. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-30304855, hij kan de tickets weer beschikbaar stellen voor een ander gemeentelid.

Zingen
Het zangteam zal een aantal keren zingen tijdens de diensten. Zij zitten hiervoor in een speciaal vak. Mensen die graag willen deelnemen aan het zangteam kunnen hiervoor contact opnemen met br. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-52480399.

Overige activiteiten in de Grote Kerk
Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen weer samenkomen in de kerk. We adviseren de overige kringen, groepen, verenigingen en vergaderingen het seizoen tot aan de zomer online vol te maken. In overleg met de koster zijn er wel mogelijkheden voor eenmalige of bijzondere samenkomsten. Bijvoorbeeld in de kerkzaal, waarbij er uitgezonden kan worden via beeld en geluid. Neem hiervoor contact op met Jan en Nel Bruggeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46457896 (Nel) of 06-50988195 (Jan).

We volgen uiteraard de landelijk geldende veiligheidsregels en adviseren sterk om een mondkapje te dragen bij verplaatsingen in de kerk. Zie ook het uitgebreide gebruiksplan voor de Grote Kerk: GKH Gebruiksplan versie 5.0 d.d. 6 juni 2021.

Wij zijn dankbaar voor de (beperkte) mogelijkheden die er weer zijn om samen te komen en vertrouwen op de medewerking en verantwoordelijkheid van alle leden en aanwezigen.