Lentemarkt

Op zaterdag 20 mei 2017 is er rondom de Grote Kerk een lentemarkt!

Op meerdere plaatsen op het kerkplein zijn er verkooppunten waar bijvoorbeeld planten, fruit, etc. te koop zijn. Ook is er een boekenmarkt. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf artikelen (nieuw en/of creatief) en zelfgemaakte spullen (bijv. jam) te verkopen.

> Meld u aan als vrijwilliger voor de lentemarkt
> Bestel nu stroopwafels (deze liggen klaar tijdens de lentemarkt)

De lentemarkt kent de volgende onderdelen:

  • boeken*              
  • fruit
  • planten
  • restaurant
  • poffertjes
  • stroopwafels*
  • zelfgemaakte creatieve materialen*
  • homemade etenswaren*

De opbrengst van de lentemarkt wordt bestemd voor de aanschaf van een piano. De wijkgemeente heeft zelf geen piano ter beschikking. De aan te schaffen piano zal worden ingezet bij gemeenteactiviteiten en kan bij concerten worden verhuurd.

* Boeken
Voor de boekenmarkt kunt u boeken inleveren in de kerk van 19-20 uur op woensdag 17 mei en donderdag 18 mei. Als u wilt meehelpen met het klaarzetten, bent u van harte welkom.

* Stroopwafels
Stroopwafels kunnen vanaf 22 april al besteld worden, de bestelling ligt op 20 mei klaar! Klik hier voor het online stroopwafelbestelformulier. Zie ook het bestelformulier onderaan deze pagina.

* Eigen stand
Wilt u een eigen stand reserveren, bijvoorbeeld voor de verkoop van zelfgemaakte taart, jam, leuke (nieuwe) sieraden of woonaccessoires? Het is de bedoeling dat u zelf de materialen meeneemt, verkoopt, overgebleven spullen weer mee naar huis neemt en de opbrengst aan de marktmeester van de lentemarkt overhandigt. Gert-Jan Kreuning, onze marktmeester op 20 mei, ziet de initiatieven en aanmeldingen graag tegemoet. Aanmelden kan tot en met 7 mei via ac@grotekerkhilversum.nl of 06- 467 024 35. Met vragen kunt u natuurlijk ook bij de marktmeester terecht!

Vrijwilligers
Voor het klaarzetten op zaterdagmorgen, het opruimen en voor de werkzaamheden in het restaurant en op het plein zoeken we helpende handen. Klik hier voor het online aanmeldformulier voor hulp bij de lentemarkt. Zie ook het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar ac@grotekerkhilversum.nl We hopen op een mooie en gezellige dag!