Kinderbijbelkeet

De Grote kerk is in het bezit van een omgebouwde keetwagen: de kinderbijbelkeet. Deze staat in de laatste week van de zomervakantie in verschillende buurten van Hilversum.
Evangelie
Het programma in de kinderbijbelkeet is erop gericht om de niet-kerkelijke kinderen van Hilversum kennis te laten maken met de God van de bijbel. Gemiddeld bezoeken zo'n 100 verschillende kinderen de kinderbijbelkeet. Veel kinderen zijn 'vaste klant', ze komen elk jaar terug! Vaak alle dagen van de kinderbijbelkeetweek.

29 augustus tot en met 1 september 2017
Dit jaar is er van dinsdag 29 augustus tot en met donderdag 31 augustus bijbelkeet voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op vrijdag 1 september is er een slotspektakel in en rond de Grote Kerk op de Kerkbrink te Hilversum. De kinderbijbelkeet staat in 2017 op de volgende locaties:

  • 10.00-12.00 uur: Cornelis Drebbelstraat (bij basisschool De Wilge)
  • 14.00-16.00 uur: Kloosterlaan (bij de Augustinusschool)

En zoals gezegd: op vrijdag de slotdag bij de Grote Kerk aan de Kerkbrink. Ook de ouders zijn van harte welkom om een deel van het programma op deze dag mee te maken.

Giften
De kinderbijbelkeet is voor de kinderen helemaal gratis en dat willen we graag zo houden! Maar de kinderbijbelkeet brengt vanzelfsprekend toch de nodige kosten met zich mee. Een financiële bijdrage is daarom erg welkom. U kunt deze overmaken op IBAN NL12INGB0000534759 t.n.v. Wijkgemeente Centrum Ned Herv Gemeente Hilversum, onder vermelding van ‘kinderbijbelkeet’.

Wij zijn ook dit jaar op zoek naar jou!

Heb je een hart voor kinderen? En wil jij met die gave een steentje bijdragen aan de Kinderbijbelkeet? Lees dan snel verder…………

Wij zijn namelijk op zoek naar medewerkers om voor de kinderen in Hilversum een super Kinderbijbelkeet-week te organiseren! Door middel van verschillende activiteiten, naar aanleiding van het thema ‘Aan tafel’, zal verteld worden over Jezus en Zijn liefde voor alle mensen. 

Je talent wordt onder andere ingezet voor:

  • Voorbereiden van de Kinderbijbelkeet-week;
  • Bedenken van de knutsels;
  • Meedoen in de keet zelf;
  • Helpen op de slotdag.

Enthousiast geworden? Meld je aan bij één van de onderstaande kernteamleden!

Of deponeer je antwoordstrook van de uitgedeelde flyer in één van de minikeetjes die bij de uitgangen van de kerk staan. 

Je kunt je ook aanmelden door een mail te sturen naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl

Groeten van Bianca Kos, 06 - 47 99 89 89 en Maria den Toom, 035 - 628 00 74

Voor meer informatie en foto's: zie www.kinderbijbelkeet.nl.
En op YouTube staat een filmpje om een indruk te krijgen van de kinderbijbelkeet.