BETWEEN * Laatste nieuws *

21 oktober: Vanwege de vakantie misten we een aantal vaste gezichten. Maar ondanks dat... toch een leuke kennismakingsavond gehad. Voor wie het gemist heeft hebben we na een korte inleiding over 'Bidden' het 'vreet je klem aan de chips' spel gedaan, hebben we Marije en Wim geholpen aan 2 volle boodschappentassen :-), een interview en voorstelrondje gedaan en ter afsluiten de kampfilm van het vorige seizoen bekeken.

4 november: Tijdens het spel Minute to win it, werd er flink gestreden om de zeer lastige opdrachten binnen 1 minuut uit te voeren. Dit leek nog geen makkelijke taak. Maar uiteindelijk is er toch een eerlijke winnende groep uit de bus gekomen.

18 november: Thema avond over het jaaronderwerp 'Bidden'. Na de pauze hadden we een super lastig spreekwoorden bijbelspel.

2 december: De gene die helaas niet konden komen... hebben een super gezellige sinterklaasavond gemist waarin we een Sinterklaasquize met opdrachten gedaan hebben. Iedereen ging met gevulde handen terug naar huis :-)

16 december: Avondje met chips en fris... onderuitgezakt op de stoel gezellig 'Home Alone I' met elkaar gekeken.

31 december: De traditionele oliebollenuitgifte. Lekker vroeg op staan om met elkaar alle bestelingen klaar te maken en mee te geven of te bezorgen. We hebben een prachtige opbrengtst waarvan een deel bestemd is voor Sijmen en Annelies in Thailand en met het andere deel bekostigen we de eerst volgende avond :-)

13 januari: Het jaarlijkse uitje stond in teken van sportiviteit en hoogte. We zijn wezen klimmen in Huizen. Grensverleggend voor sommigen :-)

27 januari:Deze avond hebben wij de touwtjes uit handen gegeven voor jullie inzet.

10 februari:Een speciale avond in de kerkzaal waar ook een groot aantal tieners van andere clubs aanwezig waren. Gospelzanger Gerald Troost vertelde ons zijn persoonlijke verhaal hoe hij 'Sterk in God' geworden is. Tussen het verhaal door heeft Gerald enkele van zijn eigen geschreven en andere bekendere nummers ten gehore gebracht.

24 februari: Door middel van Levend Bingo mochten de teams het tegen elkaar opnemen om het nummer op de kaart te kunnen bemachtigen. Fanatiek en sportief werd er gestreden. Helaas was de avond te kort om een winnaar aan te kunnen wijzen.

10 maart: Na een jaar van niet... gingen we dit jaar weer de paden op de lanen in. Beter bekend als richting het bos voor een bosspel. Bij aankomst kregen we te horen dat er een aantal dieren verstopt lagen die gezocht moesten worden. Sommige klonken erg echt... en een aantal ook flink schor haha. De jongste meiden waren het snelste terug. Goed gedaan meiden!

24 maart: Voor de beroepenavond verzamelden we bij het raadhuis van Hilversum. Oud Betweenleiding Gerben v Voorden is tegenwoordig actief voor de gemeenteraad van Hilversum en vertelde ons de in's en out's van zijn functie en hoe alles in zijn werk gaat. We sloten de avond af met een heus debat in de raadszaal.

7 april: Alle kringen en verenigingen besteden ten minste 1 avond aan het Focus project. Vanavond hebben we met elkaar de Focus op Jezus gelegd. Het 2e deel van de avond bestond uit een stukje ontspanning achter de sjoelbak of de tafelvoetbaltafel.

21 april: Jullie worden op de normale tijd en op de normale locatie verwacht. Met elkaar zullen we op sportieve manier terugblikken op het afgelopen seizoen.

 

Groetjes, Wilma, Adriaan, Jan, Marije en Marleen.